Ik ben Michael LeNoir. In 2015 ben ik via een Homeless Child vrijwilliger in contact gekomen met The Children’s Home Project (TCHP) en Pronino. Ik heb toen vier maanden engelse les gegeven aan de kinderen die graag engels wilden leren. Naast deze lessen heb ik voor Homeless Child een aantal projecten uitgevoerd, waaronder het sportproject. Hierbij konden de kinderen meedoen aan trainingen en wedstrijden in volleybal, basketbal en voetbal in een team. Of frisbee en obstakelruns als individu. In samenwerking met de directrice Tania en Jenny van TCHP heb ik met een groot aantal kinderen familie bezoeken afgelegd. In 2016 ben ik voor een aantal maanden terug geweest voor familie bezoeken en het sportprogramma. Daarbij heb ik Manon en Evelyne af en toe geholpen met het programma ’Sociale vaardigheden voor medewerkers van Pronino’.
Ik heb ervaring in finance, ondernemerschap, en onderwijs. Deze achtergrond geeft mij de mogelijkheid mijn werk als penningmeester goed uit te voeren. 
 Daarbij heb ik een goede band met onze collega’s Haley en Jenny van TCHP en natuurlijk Tania Canales, de directrice van Proniño. Zo kan ik binnen drie talen en culturen zorgen dat de communicatie en rapportage goed verloopt. Daarbij wil ik oude en nieuwe vrijwilligers ondersteunen met alles wat ik kan!