Voor één euro kopen we in Honduras 20 sinaasappels of bananen. Een klein bedrag maakt een GROOT verschil!

Iedere maand is er geld nodig om het salaris van de werknemers te betalen, zodat zij de kinderen op professionele wijze bij kunnen staan. De kinderen hebben voldoende materialen nodig om goede resultaten te boeken op school. Met driemaal daags een volwaardige maaltijd zorgen we ervoor dat de kinderen gezonde en sterke jongvolwassenen worden.

Als er een kind bij ons aankomt, hebben we vanaf dat moment de verantwoordelijkheid om hem of haar te begeleiden totdat hij of zij een zelfstandige volwassene is. Dat kost niet alleen tijd, liefde en geduld, dat kost ook geld. Elke dag weer. 

Daarom zijn we voor onze samenwerking met Pronino, maar ook voor samenwerking met AHMF, op zoek naar vaste donateurs. Zodat we zeker weten dat we ook de volgende maand weer voldoende middelen hebben voor voeding, kleding, schoolgeld, salarissen, schoolmaterialen, medicatie, doktersbezoeken en meer. 

Structureel doneren
U kunt een periodieke overboeking doen op rekeningnummer NL11TRIO 0212487167 ten name van Homeless Child in Vlagtwedde. U kunt deze opzeggen op elk gewenst moment via treasurer@homelesschild.org.

 Eenmalige hulp
Hoe meer mensen één keer een donatie doen, hoe beter we de continuïteit van het project kunnen waarborgen. Als u een schenking wilt doen, kan dat online met Ideal of Paypal, of op rekeningnummer NL11TRIO 0212487167 ten name van Homeless Child in Vlagtwedde.

 

Als u wilt doneren vanuit het buitenland:
BIC: TRIONL2U
IBAN: NL11TRIO 0212487167

Doneer